Szállítási információk

Rendelés, vásárlás útmutatás.

Kifizetési lehetőségek, termék átadás-átvételKifizetési lehetőségek, termék átadás-átvétel

A rendelését az alábbi úton lehet megfizetni valamint átvenni:

előreutalással egy jelzett bankszámlaszámra: eszerint a legjutányosabb az ára, mert a hazaszállítási, csomagolás, továbbá más kiadásokat mi fizetjük.

Postai utánvétellel az áru átvételekor a postásnak, vagy a postának kifizetni az utánvétel díját, annak függvényében, hogy a postástól kapja kézhez a terméket, illetve a postán. Az utánvétel összeg kifizetésekor veheti birtokba az igényelt árut.

előreutalással való vásárlás azonkívül birtokba vétel: az előre való utalás oly nézőpontból lehet előnyösebb, hogy ekkor a postai kiszállítás díját átvállaljuk, eszerint jóval kedvezőbb áron megszerezheti az árucikket. Miután megérkezett a fizetség cégünkhöz, akkor aznap postára adjuk az árucikket, ekképp 48-72 óra alatt megoldható a folyamat, és olcsóbb is.

előre utalásnál kérjük írjon a Kapcsolat menüponton keresztül egy levelet és mi egyből megírjuk azokat az adatokat elektronikus levélben Önnek, amire utalni szükségeltetik az összeget. Utalás közleményéhez írja be pontosan azt a nevet, irányítószámot, mint amit a megrendelésben is megadott nekünk, ekképp könnyedén be tudjuk azonosítani. A termék nevét kérjük, semmilyen esetben se adja meg az utalás közleményének rovatában, csak kizárólag a nevét és irányítószámát tüntesse fel, azt, amit az igénylés során megadott!

Rögtön, amikor beérkezett az utalás (ez rendszerint néhány óra, vagy maximum 1 nap), arról telefonos rövid üzenetben tudósítanak bennünket, és így aznap már postázzuk is a terméket ajánlott, utánvétel nélküli küldeményként, ami 1, illetve legfeljebb 2 nap alatt biztos eljut Önhöz, természetesen tapintatos csomagolásban.

Postán történő illetve futárszolgálati utánvéttel történő fizetés azonfelül átvétel: Az utánvéttel bonyolított kifizetési variáció a legközismertebb valamint a leggyakrabban választott. A postás a megrendelt címre viszi az árucikket továbbá az utánvételi költség kifizetésekor átadja azt az Ön kezébe. Általában mondható, hogy 20 000 Ft-ig bezárólag 1-2 dobozos igénylés esetében elsőbbségivel elküldött termékek összes szállítási, továbbá egyéb díja csak 1500 forint. Ez ár fölött, azonkívül a csomag tömegének emelkedése következményeképpen, esetleg 1800-2100-2700 forint is lehet a plusz kiszállítási összeg. A rendeléskor ezt a fuvar összeget hozzáadja a cégünk az árucikk fogyasztási árán felül, eszerint látja Ön is, hogy pontosan mennyi is lesz majd a postázás költsége, vagyis a termékkel együtt kereken mennyit fizet majd.

A postai utánvét, vagy postai utánvétel kifejezés azt jelenti pontosan, hogy az eladó feltüntet a csomagon egy utánvéti összeget, amit akar, hogy a vásárló az átvétel esetén megfizessen. Az utánvéti összeg esetünkben az áru árából, a postázás díjából, továbbá a csomagolás költségéből adódik. Érthetően ez az utánvéti összeg a megrendelt árut plusz összegekkel emeli, melyet a vevőnek szükségeltetik kifizetnie. A postai utánvéttel való kifizetés esetén a postásnak kell odaadni a csomagon jelzett utánvételi árat, és ekkor a csomagot átveheti. Hogyha nem talált senkit a címen, ír egy értesítést. A másik variáció a postán maradó utánvételi csomag, aminél a postán marad a küldemény, nem kerül kiküldésre azonfelül miután Önnek nem muszáj a saját címét megírnia a megrendeléskor, ezért semmifajta értesítőt sem fog kapni a postahivataltól, hogy jött küldeménye, így Önnek muszáj bemennie a postára valamint megfizetni az utánvétel árát. A postahivatalban maradó termék intézése azért nem ennyire könnyen kivitelezhető, ha így igényli választani az igénylését, okvetlenül olvassa el az alábbiakat, mert amennyiben már sokszor vásárolt ily módon, akkor is átalakultak a kézbesítés követelményei, amiket itt olvashat el mélyrehatóan.

Kiszállítás postahivatalban maradó küldeményként

Kérjük, mindenképpen böngéssze át ezt a postán maradó útmutató részt, mert lehet, hogy Ön már gyakorta is vásárolt postán maradó árucikket és minden rendben történt, ellenben nemrégiben nagyrészt változtak a postán maradó küldemények módszerére létrehozott követelmények!

Ez általában a legkomplikáltabb hozzájutási mód a tények szerint, számtalan ok miatt is.

A kisebb postahivatalok, vagy a plázákban, azaz bevásárló központokban található postahivatalok nem foglalkoznak postán maradó küldeményekkel, ezért azt visszaküldik a faladójához. Kérjük, hogy a szóban forgó város, illetve település központi postájára (főpostájára) kérjék a rendelésüket, ha lehetséges, és így máris kevesebb probléma lehet a birtokba vételnél. A postakeresűben olyan kicsi posták, továbbá plázák- bevásárlóközpontjainak postahivatalai is megtalálhatóak, ahol nincsen postán maradó küldemény, ez okból javasoljuk ne ezeket, hanem inkább a nagyobb (fő)postahivatalokat részesítse előnyben!

Számtalan ember nincs tisztában vele, hogy a postán maradó küldemények esetén semmilyen értesítést sem kapnak a postástól. Nem is tudnák milyen címre küldjék az értesítőt, mert Ön a címét nem is írta meg a rendeléskor, hanem pusztán a posta címét vagy számát, amit a postakeresűben jelölt ki. Ezt nehezíti még, hogy többször azt válaszolják a postahivatalba betérő egyénnek, hogy nem is küldték el, vagy nincs meg. Ilyenkor kérjük, küldjön számunkra a KAPCSOLAT menüponton át egy pár soros levelet, ahol mi e-mailben küldjük Önnek a rendelés során felvitt küldeményazonosító számot. Ezzel már bizonyosan ki fogják adni Önnek az ajánlva feladott csomagját, amibe az árut csomagoltuk.

A postán maradó küldemények megérkeznek a főpostára (1-es számú posta), és ha Ön nem a főpostára kérte postán maradóként,abban az esetben átszállítják az Ön által megadott számú vagy című postahivatalba az Ön küldeményét. Amennyiben a főpostára kérte, abban az esetben ott marad az 1-es számú postahivatalban.

első számú teendők: A postahivatalban maradó küldeményeknél soha semmilyen esetben sem hagynak Önnek értesítést, eszerint Önnek szükségeltetik a rendeléstől számított 24-48 órán belül befáradnia a kért számú vagy című postára az adott településen. Feltéve, hogy hét munkanapon belül nem fárad be a postára, olyankor a csomagot visszaküldik a feladóhoz. Amennyiben a a posta alkalmazottjai azt közlik, hogy nem érkezett ilyen küldemény, vagy nincs meg, akkor a küldeményazonosító RAG szám megadása után egész biztos rendeződik a gond! Ezt a számot a Kapcsolat menüpontra kattintva egy üzenetben kérje kereskedésünktől, és akkor mi továbbítjuk Önnek a lehető leghamarabb.

Legjelentősebb bonyodalom a postán maradó küldeményeknél hogy a beérkezett küldeményt (levél alakjában) nem mindenkor találják meg azonnal a postahivatalban, mindössze egy úgynevezett küldeményeket azonosító (RAG) számmal, amelynél az összes feladott csomag útvonala nyomon követhető. Az alapvető fontosságú RAG szám értékelése szerint már 100%-os valószínűséggel ki tudják majd keresni a szóban forgó postán az utánvételes ajánlva feladott küldeményét, és kiadják Önnek az elvileg „még be sem jött” csomagot.Többször a postán a csekély motiváció továbbá a gyenge fizetés folyományaként, hogyha nincs közvetlenül szem előtt a kért csomag, olyankor szívesebben azt jelentik ki Önnek, hogy nem jött meg, illetve nincs meg. Emiatt lényeges a küldeményeket azonosító RAG szám, ami egyben egy küldemény nyomon követési szám. E számot a Kapcsolat menüpont segítségével egy üzenetben kérje el vállalatunktól.

Az igénylés utáni napon a csomagja mindig kiküldésre kerül a délután 4 óráig lefolytatott rendelések esetén. A 16 óra utáni igényléseket, ha még van kapacitásunk, akkor szoktuk kiszolgálni, viszont ha nem sikerül, akkor csak másnap kerülnek postázásra. A feladott összes küldemény saját küldeményeket nyomon követő RAG számot kap, ez okból kikereshető a posta számítógépének adatbázisa segítségével.

A postahivatalban maradó igénylést követő másnap, elküldjük Önnek ezt a küldeményeket nyomon követő számot, azonban e nélkül is besétálhat a postára valamint megkaphatja a küldeményét, feltéve, hogy megbízható alkalmazottak vannak, akkor megkeresik Önnek szélsebesen és így birtokba veheti.

Ha valamely okból mégsem küldenénk el ezt a RAG számot levélben, akkor legyen szíves, vegye fel velünk a kapcsolatot, amennyiben bement a postahivatalba és azt közölték Önnel, hogy nem érkezett meg a küldemény, vagy nincs meg. A Kapcsolat menüpontban küldjön számunkra egy rövid üzenetet!

Ezért ilyen lényeges, hogy valós levelezési címet valamint telefonszámot adjon meg, hogy a kapcsolat teljes legyen. Netalántán ilyen logisztikai gondnál tudunk Önnek telefonálni, hogyha nem válaszol az e-mailünkre.

Hazaszállítás hagyományos postai utánvéttel, címre való kivitellel

A hagyományosnak valamint leggyakrabban igényeltnek számon tartott postahivatali utánvétel lakáshoz való kivitele folyamán a postás kisebb értéknél (100 000 Ft-ig) kiviszi a küldeményt a házhoz, és akkor a csomag átvételekor le tudja róni a postaköltséget a vevő úgy, hogy a helyszínen a futárnak kifizeti az utánvételi árat. Az utánvétel összege a rendelt árucikk(ek) összegéből, a posta- utánvétes, amellett csomagolási költségekből tevődik össze. A megrendelésekoregyébiránt mindig feltüntetjük a hazaszállítási árat is tételesen, így megnézheti, hogy az igényelt terméken felül mennyibe kerül a szállítás.

Címre való szállításkor utánvét esetében, amennyiben nem talál senkit otthon a postás vagy a szállító, illetve esetleg magasabb értékű az utánvételi összeg, abban az esetben általában a helyszínen hagy egy üzenetet az Ön postaládájában.

Sajnálatos módon azt szükséges benyomásaink alapján közölnünk, hogy a kézbesítési ellátás nem mindig legjobb, számtalanszor értesítést sem hagynak a postások vagy a futárok nem tudni milyen okból, és ilyenkor azt a küldeményt, amit mi adtuk fel visszafordítják hozzánk, mert Ön nem tudhat a küldeményünk kiérkezéséről, minthogy nem kapta meg róla az értesítést, hogy fáradjon be a postahivatalba. A kellemetlenség elhárításának módja az, hogy a rendelést követően 2 nappal legfeljebb, feltéve, hogy nem kézbesítik ki a megadott lakásra a csomagot, abban az esetben küldenie kell nekünk egy levelet a KAPCSOLAT menüponton keresztül. Ezután a küldeményeket azonosító (RAG) számot megírjuk Önnek ekkor ezzel minden bizonnyal megtalálják a postahivatalban.

Bármilyen baj, illetve 48 óránál régebbi megrendelés esetében, hogyha nem jutott el Önhöz a küldeményünk, akkor legyen szíves, lépjen velünk kapcsolatba úgy, hogy eljuttat hozzánk egy üzenetet a problémájáról a Kapcsolat menüpontban!

Házhozszállítás előreutalásnálHázhozszállítás előreutalásnál

Amennyiben Ön előre elutalta nekünk küldemény összegét, akkor az utalás jelentkezése után, aminél SMS-ben informálnak minket, még rögtön aznap postázzuk a csomagot. A terméket szokásos buborékfóliás nem átlátszó amellett nem kitapogatható borítékba zárjuk, és nem írjuk rá, mit tartalmaz. A tapintatos csomagunk ajánlva fog feladásra kerülni utánvét nélkül.

Feltéve, hogy tán el kellett mennie otthonról ekképp a postás vagy a szállító nem tudta kikézbesíteni, akkor a helyszínen hagy egy értesítést a postaládában. Ezzel kívánatos bemennie a postahivatalba azonkívül átvenni az ingyen odaadott diszkrét kinézetű ajánlott küldeményét.

Feltéve, hogy nem kapott értesítést és már jó pár napja megrendelte az árut, olyankor alighanem a postás vagy a szállító nem hagyott a helyszínen értesítőt az Ön számára, ámde a postahivatalban benn lesz a csomag. Ha így se fedezik fel, juttasson el cégünknek a Kapcsolat menüpontban egy értesítést és segítünk Önnek megoldani a problémát! Az utaláshoz kellő kifizetési információinkat ezen oldal tetején nézheti meg a FIZETÉSI MÓD-nál.

Postázás tempója, időtartama, extra sürgősségi szolgáltatás

A kiszállítás időtartalmának redukálása, és a nagyra becsült vásárló mentől gyorsabban történő kiszolgálása kereskedésünk alapvető kritériuma! Persze a jutányos kiküldési költségeket alapul véve a magyar posta díjszabása és gyorsasága a mértékadó, esetleg a szállítmányozási szakszolgálat (futárszolgálat).

A délután 4 óráig lefolytatott igényléseknél aznap végbemegy a dropship, azaz a csomagok közvetlenül a megrendelőnek történő kiküldése. Ekképp az aznapi postára adásnál a posta 24-48 óra alatt garantálja a küldemények célba érkezését a teljes Magyarországon belül. Eme időintervallum ténylegesen is is megvalósul. A fuvarcégek 24 órás teljesítést szavatolnak.

Az összes csomagot alapesetben normál sürgősségi plusz szolgáltatással vesszük igénybe, melynek többlet díja nem éri el a 90 Ft-ot se.

A vásárló kérhet postai külön sürgősségi ellátást is (EMS), ami biztosítja, hogy a még aznap lebonyolított igényléseket másnap a szállító vállalat 5600 Ft-os díj ellenében a nagyobb városok településeire délelőtt 9 órára a kisebb települések esetén maximum déli 12-ig kézbesíti.

A posta normál sürgősségi szolgáltatása nem szavatolja 100%-ban a rákövetkező napi kézbesítést, ekképp feltéve, hogy valakinek feltétlen kellenek másnap a termékeink, akkor kérhet plusz sürgősségi lehetőséget az úgynevezett EMS ellátást, mely esetében a posta garantálja a következő nap déli 12 óra előtti kézbe adást.

Postázás díja, utánvétes költség, csomagolási költségek a megrendelésnél

A postai utánvétellel történő fizetés egy költségesebb alternatíva, mivelhogy az árucikk díján felül a postaköltséget is az igénylőnek szükségeltetik kifizetnie, nem úgy, mint az előreutalásnál, mert annál cégünk átveszi az összes postázási és az egyéb hozzá járuló költségeket.

A hazaszállítási, becsomagolási, illetve utánvéti kiadás összege rendszerint kevésbé értékes csomagok esetén 1500 Ft alatti.

A nagyobb értékű, így valamivel nehezebb küldemények esetében 1800-2200-2700 forint is lehet, de a rendelésekor a szállítási összeget feltüntetjük pluszban a termék díján kívül, így egyértelműen tudni fogja, hogy mennyi lesz az egész igénylése összegezve.

Az aktuális kézbesítési, utánvételes, becsomagolási összes díjat, ami pluszban hozzáadódik az áru árához, azt a megrendeléskor a számítógépes rendszer kiírja az Ön számára.

A létező legalacsonyabb árú valamint legalkalmazkodóbb házhozszállítási megoldást ajánljuk Önnek a legnagyobb titoktartás mellett.

nehézségek továbbá teendők a birtokba vétellel, kiszállítással összefüggésben

Természetesen a kiszállítást és a kiküldést is csak emberek végzik, ekképp elvétve hibát véthetnek. Ezzel nem lehet baj, mivelhogy minden kényelmetlenségre készen áll a megoldás az esetleges kellemetlen gondok elkerülésére.

Nem azt a típusú illetve mennyiségű árucikket találta a csomagban, mint amit kiválasztott a rendeléskor

Minekutána online patikánknak napi több, mint száz igénylése van, így néha előfordulhat, hogy valamely oda nem figyelés eredményeképpen egész véletlenül nem annyi mennyiségű illetve nem azt a fajta terméket csomagoljuk be. Ennek persze rendkívül csekély a valószínűsége, azonban, hogyha ez játszódott le Önnel, abban az esetben sincs gond, merthogy nincs egyéb teendője, mint a weblap alján levő üzenetküldő panelen írni számunkra egy reklamációs levelet, amelyet azonnyomban kivizsgálunk még aznap, valamint ha eszerint történt, abban az esetben helyesbítjük a hibánkat persze díjtalan.

Az árut széttörten vagy szétszakadva kapta meg a borítékból kivéve

Sajnos a házhozszállítás folyamán a nem szakszerűen kezelt azonfelül kiszállított csomagok bizony kárt szenvedhetnek. Az ilyen sérült küldeményekre a Magyar Posta szavatol biztosítékot, gyógyszerkereskedésünk nem fog kártérítést adni a más különböző futár vállalatok által rosszul kezelt károkért.

Ezen gond többnyire csupán nagyon kevés alkalommal jelent meg, viszont a megrendelők közölték, hogy a levél (bliszter) el van szakadva, ámde attól még semmilyen baja sem volt a gyógyszerkészítménynek, eszerint nem akartak a feltételezhető csekély baleseteken panaszkodni.

Nem kapta meg a csomagot időben

Cégünk alaposan ügyel a gyors, aznapi dropshipre (hazaszállításra), így minden nap feladjuk a délután 4-ig megtett rendeléseket. Ezeknek 1 illetve maximum 2 nap múlva meg kellene érkeznie a teljes Magyarországon belül akármerre. Feltéve, hogy 2 nap alatt nem kapta meg a küldeményét, olyankor mindenféleképpen tudassa ezt velünk úgy, hogy a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy levelet küld a gondjáról, melyben tüntesse fel, hogy milyen adatokkal és milyen fajta árucikket rendelt, ami eddig nem érkezett meg.

Annak, hogy vajon miért nem kapta meg a csomagját, véleményünk szerint az alant olvasható okai lehetnek:

• Nem kapott róla üzenetet, ez okból nem ment be átvenni a postahivatalba, továbbá hozzánk visszajuttatták a csomagot. Ez rendszerint a postahivatalban maradó küldemények esetén következhet be, vagy akkor, amennyiben abban a városban, településen az utánvételt végzCsomagkihordó postás vagy futár valamint a szokott postás egészen más. Ezért feleslegesen reklamál a már esetleg régóta ismert postásánál, ugyanis nem is ő kapja az utánvétes csomagok kikézbesítési munkáját. Még megszokott címre való kézbesítésnél is megesik többször, hogy nem hagynak ott értesítést, ekképp Ön nem értesül a küldeményről és egynéhány nap után visszaküldik a feladóhoz.

Azt ajánljuk, hogy mindenféleképpen írjon üzenetet nekünk, amennyiben a megrendeléstől számított legfeljebb két munkanapon belül nem kapta meg az ajánlva feladott utánvételes csomagunkat, és akkor mi küldünk egy küldeményazonosító számot (ún. RAG számot), amire odaadják Önnek értesítő hiányában is a csomagot. Eszerint 48 óránál tovább semmiféleképpen se várjon, hanem küldjön nekünk a Kapcsolat menüpontra kattintva egy pár soros levelet!

• A csomag a postahivatalban elveszett. Ekkor Önnek ugyanúgy közölnie kell velünk, hogy a küldeményünket nem kapta kézhez. Mi utánanézünk, és ha eltűnt a csomag, úgy annak az összegét a posta kereskedésünknek megtéríti, viszont még aznap, amikor ezt megtudtuk valamint beigazolódott, hogy eltűnt, abban az esetben mi haladéktalanul feladjuk Önnek még egyszer az igényelt terméket és másnapra alighanem oda is ér.

Erre máskülönben csak egyszer volt mindeddig precedens. Az a legfontosabb, hogy ha nem érkezett meg a küldemény, akkor feltétlenül üzenjen számunkra, mert abban biztos lehet, hogy feladjuk aznap a16 óráig kivitelezett igényléseket!

• Nem történt meg a küldemény feladása.

Online gyógyszertárunknak minden esetben van raktáron bármilyen mennyiségű árukészlete, ekképp jóformán garantált, hogy nem fordulhat elő, hogy kifogyunk a gyógyszerkészítményekből, továbbá nem áll módunkban elküldeni az igényelt termékeket. Netalántán megtörténhet az, hogy a megrendelés leadása után valamely levelezési szolgáltató nem küldi át a megrendelést számunkra. Ilyesmire még nem tudunk egy példát se.

Nyomkövetési vagy küldeményeket azonosító szám, úgynevezett RAG szám eljuttatása az Ön számára elektronikus levélben, feltéve, hogy nem találják a csomagot

Hogyha azt a felvilágosítást kapja a postástól, vagy a postahivataltól, hogy semmifajta küldeménye nem jött Önnek, abban az esetben jóformán biztos lehet benne, hogy a postán elhányódott a küldemény. Ekkor egy ún. küldemény nyomkövetési RAG számot igényelnek, mert minden csomagnak van egy egyedi azonosító száma, és annak segítségével már meg tudják találni az Ön küldeményét a postahivatalban a számítógépbe beütve. A küldeményazonosító RAG szám megmutatását, vagy közlését minden esetben a postán kell intézni, és nem a postásnak mondani, hogy nézzen utána.

Eme csomagokat nyomon követő szám minden esetben 2 betűvel kezdődik amellett 14 számból álló számsor követi. A 2 betű, amivel kezdődik, az „RL” és utána 14 db szám.

A csomagját du. 4 óráig feladott rendelésnél még azon a napon feladjuk, és így egy vagy két nap alatt már át is veheti. Ha maximum két nap elteltével nem kapta meg, akkor okvetlenül írjon nekünk a Kapcsolat menüpontban egy levelet a problémájával – adatainak feltüntetésével, és mi nyomban válaszolunk azonfelül elküldjük az Ön számára ezt a csomagokat azonosító RAG számot. E RAG számmal be tud fáradni a postahivatalba, ahol ezzel már a számítógépes adatbázisba beírva egyértelműen tudják, milyen csomagról van szó, és megkeresik Önnek.

Tapintatosság, csomag látványa- esztétikuma

Gyógyszerkereskedésünk lényegbevágó követelménye a tapintat! A rendelése egyáltalán nem fog kiderülni harmadik személy felé, azt más embernek nem kézbesítjük. A legtöbb vásárlónak jókora bonyodalmatokoz, hogy milyen címre is kérjék a csomagot, nehogy akárki is rájöjjön. Még a szüleivel vagy egyéb közös háztartásban lakik valakivel és nem kíván kellemetlen kérdezősködéseket, ekképp merül fel a dilemma, hogy hová kérjem a küldeményt?

A felelet pofonegyszerű továbbá természetesen a legdiszkrétebb. A postára postán maradó küldeményként. Az okból is annyira kiváló ez a módszer, mert így Önnek még a személyes adatait sem kötelező nekünk megadnia, hanem csupán a postahivatalnak a címét illetve a számát (bármely település főpostája az 1. számú posta), amelyet a postakeresűnkből tud kiválasztani. Azért ez nem ilyen könnyen kivitelezhető, jó egynéhány tájékoztató azonkívül dolog előfordul a postán maradó küldeményeknél. Hogyha postahivatalban maradó csomagot tervez kérni, nevezetesen, hogy a postahivatalban benn maradjon a küldeménye és ne szállítsák házhoz, akkor ezt okvetlenül böngéssze át precízen: szállítás postán maradó csomagként!

A tasak illetve a küldemény formájaA tasak illetve a küldemény formája

A feladott küldemények külleme továbbá látványa eléggé egyszerű, semmi sem utal a tartalomra. A feladóként egy magánszemély nevét írjuk oda a kényelmetlen kíváncsiskodás elhárítása céljából. A küldeményt a gyakorlatban mint levelet adjuk postára, mert ekképp kevesebb pénzbe kerül a csomagnál. A levél egy légbuborékos fóliával bélelt boríték, melyet nem lehet kitapintani sem, amellett ekképp nem tud kárt szenvedni sem a levél tartalma, esetünkben a medicinák.

A kisebb árú illetve súlyú- illetőleg térfogatú megrendeléseket szóval egy béléssel rendelkező borítékban küldjük, aminek külleme az alábbi képen látható:

A nagyobb árú, vagy nehezebb, nagyobb térfogatú rendeléseket kartondobozban adjuk postára.

Amikor felhívjuk Önt a rendeléskor megadott telefonszámon

Az igénylésben megírt telefonszámon csupáncsak teljesítési, hazaszállítási gondok esetében hívjuk fel a legvégső esetben, amennyiben e-mailjeinkre nem reagál semmit. A rendelés tudomásul vétele miatt semmiféleképpen se keressük telefonon, hanem kizárólag egy értesítő levelet írunk Önnek.

Esetleg abban az esetben telefonálnánk Önnek, amennyiben sürgős kiszállítást választ a következő napra. Ha tán a megadott igénylési információkból hiányzik valami, úgy nem tudjuk teljesíteni a megrendelést. A telefonhívásnál minden esetben az igénylést lefolytató embert hívjuk a telefonhoz, vagyis megbizonyosodunk afelől, hogy ki az, akivel beszélünk, továbbá ha a neje illetve valamelyik barátja vagy rokona venné fel a telefonját (mobilját), abban az esetben ne féljen csupán egy eltévedt hívás voltunk rejtett számról, akit nem tudnak visszahívni, sem visszakeresni. Így Önnek nem lesz kényelmetlensége! Így a titoktartás teljes.

Garancia

Netes gyógyszertárunkban nem történhet meg semmilyen körülmények között sem, hogy a törvénybe ütköző gyógyszerárusokhoz hasonló módon leutánzott gyógyszert adjunk el Önnek. Gyógyszerkereskedésünk jó hírneve, legitim üzemeltetési jogosultsága, netes gyógyszertári amellett gyógyszer kereskedelmi jogosítványa okán sem engedhetné meg, hogy nem valódi tablettákat adjon el, mert abban az esetben bevonják a gyógyszerkereskedés minden engedélyét. Beszüntetnék státuszát, pedig mi hazánkon kívül még 31 gyógyszergyártó vállalattal, 895 hagyományos patikával állunk szerződésben. Ezen kívül még 18 országban működnekjól prosperáló világhálón működő patikáink.

Itt tudatjuk Önnel azt a 3 legkomolyabb szövetséget valamint testületet, amik a gyógyszertárak, azonfelül internetes gyógyszerkereskedések üzemeltetését, szolgáltatásait, azonkívül a rendelt, illetve kiszolgáltatott patikaszereket megvizsgálják amellett figyelemmel követik, nem megfelelő minőségi szint esetén megszüntetik a patika üzemeltetését, azonkívül bevonják a működéshez kellő jogosultságait.

Hogyha a KAPCSOLAT menüpontra rákattint, akkor megjelennek Önnek teljes képerny?ben cégünk amellett a netes gyógyszertárunk nevére szóló legmagasabb szintű globális gyógyszer ellenőrző szervezetek legitim jóváhagyásai. Az engedélyek képekben láthat majd domain nevünket jelző sűrű vízjeleket, melyet amiatt volt szükséges rátennünk, hogy az illegálisan munkálkodó, hamis orvosságokat forgalmazó netes áruházak ne legyenek képesek lemásolni e legális felhatalmazások igazolásait amellett átírni a sajátjukra.

• FDA /Food and Drug Administration/ engedély,

• CIPA /Canadian International Pharmacy Association/ engedély,

• VIPPS /Verified Internet Pharmacy Practice Sites/ engedély a KAPCSOLAT menüpont alatt megtekinthetőek valamennyi hivatalos adatunkkal egyetemben.

Eme hiteles igazolások megnézésével már letisztulhat Ön előtt a kép, hogy kereskedésünk egy legálisan funkcionáló netes patika, és nem csupán a tucatnyi nem legális nem eredeti gyógyszerárusító weboldalak egyike, melyekre a HENT (Hamisítás Elleni Nemzetközi Testület is ráirányítja a figyelmet.

Gyógyszerkereskedésünk ezen kívül csere biztosítékot, végső esetben pénz visszafizetési garanciát is biztosít az összes termékére, az alábbi garanciális elvárások mellett, ha:

• Ön nagykorú.

• Ön nem használt kábítószert, tudatmódosító készítményt használat folyamán és/vagy előtte.

• Ön teljesítette a patikaszerre vonatkozó tájékoztató előírásait teljesen.

• Ön nem használt koffein, taurin, és alkohol alapanyagú ennivalót, innivalót, vagy egyéb különböző fogyasztási cikket a patikaszer beszedése során és azt megelőzően.

• Ön nem kínlódik máj, szív, vese, tüdőbetegségben azonkívül nem használ erre/ezekre orvosságokat.

• Ön nem szed nitrát származékot tartalmazó, vagy egyéb más értágító, erős vérnyomást csökkentő, vagy vízhajtó tablettákat.

• Ön nem érintett pánikbetegségben, nincs semmilyen elmegyógyászati baja, amellett nem szed antidepresszánsokat.

• Önnek önhibáján kívül nem hatott eme készítmény.

• Ön beleegyezik abba, hogy IP címét azonkívül személyes adatait az adatbázisunkban tároljuk.

Ha eleget tett ezen felsorolás kívánalmainak, azonkívül a szer saját hibáján kívüli okokból nem volt hatásos az Ön számára, visszafizetjük a szer árát, vagy esetleg elcseréljük egy attól különböző hatóanyagú gyógyszerkészítményre elsőként.

Pénz visszaadási vagy cserére vonatkozó garancia nyújtása a gyakorlatban

Ha megtörtént, hogy Ön az összes előírást betartotta és mégsem használt a szerünk, akkor kiválaszthatja, hogy a pénzét szándékozza megkapni, vagy kicseréljük a tablettáit egy másik hatóanyagú tablettára. Alapesetben felajánlunk az Ön számára egy másik alapanyagú csereterméket, amelyet teljes mértékben díjtalan postázunk az Ön számára. Zömmel a más alapanyag már teljesen biztosan be szokott válni, mert létezhet olyan eset hallatlan ritkán, hogy egy alapanyag valamiért nem használ valakinek. Ellenben ha próbára tesz egy más alapanyagú patikaszert, akkor megdöbben a hatékonyságtól, továbbá máshogy viszonyul cégünkhöz.

Ha vissza óhajtja kapni az árát

Akkor nincs más tennivalója, mint, hogy juttasson el nekünk a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy panaszbejelentő levelet, és akkor kap egy Claims Identification Number-t, nevezetesen egy panaszbejelentő azonosítási számot. Ezzel a panaszbejelentő számmal kérjük, legyen szíves, küldjön el a vállalatunknak egy kérvényt a postán arra a névre valamint címre, amiről a csomagja jött. Ebben a levélben kérjük, írja oda az Ön kedves nevét, személyi adatait, továbbá a meglévő panaszát a készítménnyel összefüggésben. Kérjük, tájékoztasson minket e levélben, hogy mifajta eredményt valamint mellékhatást vett észre a medicina használatakor, illetve valamennyi, a hatásával kapcsolatos cselekményt. Pl. ivott-e kávét, és/vagy szesztartalmú ital a szedése előtt vagy közben, vagy használt-e együttesen vele további patikaszereket, azonfelül hogy mennyi idős. Hogyha postára adta ezt a papír alapú kézzel írt levelet a kiszállításkor kapott névre valamint postafiók címre, akkor arra szeretnénk kérni, írjon nekünk újólag a Kapcsolat menüpontra kattintva egy rövid levelet, amire egy napon belül felelünk.Ha megjött hozzánk a levele és a tartalmát feldolgoztuk (4-10 nap), akkor még kivizsgáljuk az esetet, továbbá ha Ön az útmutató alapján járt el amellett az összes érdemi előírásunkat tiszteletben tartotta, abban az esetben jogosult a jótállásra, eszerint visszatérítjük Önnek a pénzét! Kérjük szépen, ilyen esetben ne felejtse el az írásos levelében jelezni az utaláshoz fontos alapvető adatait. Pusztán kézzel írt kérvényt fogadunk el, miután azt le kell fénymásolnunk azonfelül el kell küldenünk a központba az adminisztráció okán. Feltéve, hogy bármelyik adatot nem adja át, ami kell a pénz visszaadási jótállás teljesítéséhez, abban az esetben az átutalást nem áll módunkban elvégezni. elsőként, kérjük, legyen szíves, postázza vissza nekünk a rendelt terméket, ami nem volt hatásos, és mi megvizsgáljuk, hogy vállalatunktól származik-e. Házhozszállítás előtt minden esetben egy jól elrejtett jelet rakunk a pirula dobozára, levelére, így rájövünk, ha nem vállalatunktól ered a visszaadott medicina. A pénz visszatérítési garanciát csak abban az esetben fogjuk teljesíteni, feltéve, hogy a medicina leveléből (bliszter) pusztán szigorúan legfeljebb egy pirula hiányzik, vagy zselé esetén 1 zacskó. Amennyiben egynél több szem hiányzik, akkor nem tudjuk egyik fajta garanciát se nyújtani Önnek még aktív reklamáció esetében sem!

Amennyiben Ön a jótállását meg szeretné kapni, akkor legyen szíves, a Kapcsolat menüpont használatával juttasson el hozzánk egy üzenetet, megírva benne a Claims Identification Number-t, tehát egy egyedi panaszbejelentő azonosító számot, azonfelül írja le a bankszámlaszámát és az átutaláshoz kellő minden adatot. Hogyha ezeket az adatait délután 4 óráig elküldi számunkra, akkor még aznap visszaadjuk a kiadását, amely egy nap alatt jelentkezik a számlaszámán. Erről egy képernyőmentést tárolunk el, hogyha netalán bizonyítanunk kell, hogy utaltunk az Ön számára. A megrendelés lefolytatásával ezeket az előírásokat Ön jóváhagyja.

Hogyha ki kívánjacserélni az orvosságot

Amennyiben Önnek valami oknál fogva nem volt eredményes a házhozszállított készítményünk, illetve esetleg nem reagált megfelelően éppen arra az alapanyagra, azonban az árával nem megy semmire, hanem szívesebben próbálkozna egy megpróbálna egy más hatóanyagú szert, abban az esetben kérjük, juttasson el számunkra egy reklamáló levelet a KAPCSOLAT menüpont segítségével. Ilyenkor kapni fog egy Claims Identification Number-t, azaz egy reklamációs azonosítási számot.

Ezután juttasson el nekünk egy kézzel írt offline levelet arra a névre és postafiókcímre, mely a rendelt küldemény megkapásakor feladóként szerepelt! Eme levélben kérjük, legyen szíves, adja meg az Ön kedves nevét, személyi adatait, hogy mely címre szeretné pontosan a másik árucikket továbbá még azt is, hogy mire kívánja, ha kicserélnénk a gyógyszerkészítményt! Általában ez úgy történik, hogy felajánlunk Önnek a szakértelmünk szerint egy más hatóanyagú szert, mely vállalatunk szakemberei szerint már bizonyosan hatékony lesz. Hogyha a két patikaszer költsége között eltérés van, ez átutalással, megbeszélés után lebonyolítható.

Ezt követően Önnek visszaigazoljuk a kérelmét, ami után nincs egyéb teendője, mint hogy visszaküldi postahivatalban ajánlott levélként, a saját kézzel írt papír alapú levelet (benne az adataival, telefonszámával, a kicserélendő gyógyszerkészítmény nevével, a Claims Identification Number számával, azaz hogy a különleges panaszbejelentő azonosítási számával egyetemben); és a rendelt küldeményén lévő Feladó nevére valamint postafiók címre (ez ugyanis a vállalatunk) a megmaradó valamint bontott szert szíveskedjék visszaküldeni.

Hogyha beérkezett vállalatunkhoz a visszaküldött patikaszer, az Ön adatai továbbá a Claims Identification Number, abban az esetben azt feldolgozzuk majd néhány nap elmúltával a levelében lévő adatok szerint postára adjuk az Ön részére a csere készítményt. A kézzel írt offline (papír alapú) kérelemre az okból van szükség, mert vállalatunknak le kell fénymásolni a hozzánk írt levelét azonfelül el szükségeltetik juttatni a központba az irat feldolgozása miatt.